Rychlé a transparentní dražby nemovitostí

EURODRAŽBY.CZ a.s. logoValná většina nemovitostí mění svého majitele přímím prodejem. Málokdo už ovšem ví, že existuje i další způsob prodeje nemovitosti, pomocí dobrovolné dražby. Tento způsob prodeje sice má svá rizika, svému majiteli ovšem může přinést značné výhody – vysokou efektivitu a ziskovost. To samé platí v případě zájemce o koupi nemovitosti, který může na svých krocích pouze vydělat.

Dražby jsou totiž velmi účinný, rychlý a spolehlivý způsob, jak zpeněžit svůj majetek, případně výhodně koupit. Dosažení maximálního výnosu na jedné straně a nabídnutí maximální částky na straně druhé je zkrátka atraktivní a účelné. Přidáme-li k tomu naprostou transparentnost a možnost sledovat zájem o vaši dražbu, oproti klasickému prodeji, je jisté, že počet kupujících i prodávajících touto formou bude nadále přibývat.

EURODRAŽBY.CZ a.s.

Společnost EURODRAŽBY.CZ a.s. jsou zprostředkovatelem dobrovolných i nedobrovolných dražeb již od roku 1997, což nám dává jistotu kvalitní ověřené firmy s řadou zkušeností na trhu s nemovitostmi (přes 1700 uskutečněných dražeb). V současné době společnost EURODRAŽBY.CZ a.s. uskuteční v průměru 35 dražeb měsíčně s očekávaných nárůstem v budoucnosti. Společnost operuje po celé České republice se sídlem společnosti v Praze.

EURODRAŽBY.CZ a.s. jsou největším dražební společností v ČR a členem České asociace dražebníků (ČAD.

Individuální přístup k zákazníkovi je to, co lidé dokáží ocenit. EURODRAŽBY.CZ a.s. tento způsob preferují a to jak v případě prodejce, tak v případě, že jste zákazník. Nejdůležitější je oboustranná spokojenost klientů.

O uskutečnění celé dražby se stará tým vyškolených interních i externích pracovníků a to jak z oblastí právní, konzultační a poradenské činnosti, tak i z finančního sektoru či odhadů nemovitostí.

Máte-li zájem dražbu bytů a nemovistostí kontaktujte společnost EURODRAŽBY.CZ a.s. na této adrese:

EURODRAŽBY.CZ a.s. logo

Eurodražby.cz a.s.
U pískovny 890/1
Praha 8 – Kobylisy
182 00
www.eurodrazby.cz

Reklama
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply